Fix'M

Entresol vloeren

Verhoogd Entresol Vloer

Entresolvloeren

Ruimte is kostbaar en dat wilt u optimaal gebruiken. Voor opslag is dit goed mogelijk met de opties voor palletstelling en legbordstellingen. Heeft u echter ruimte nodig voor andere toepassingen, zoals bijvoorbeeld meer werkruimte, dan bied entresolvloeren een geschikte oplossing.

Is de vrije hoogte van uw ruimte meer dan 6 meter? Dan is het vaak mogelijk een entresolvloer oftewel een verdiepingsvloer, etagevloer of balkonvloer te plaatsen. Hiermee vergoot uw de beschikbare vierkante meters aan werk oppervlakte. Dit kan soms bijna een verdubbeling of soms zelfs een verdriedubbeling van uw beschikbare ruimte als resultaat hebben.

Een entresolvloer kan u kosten besparen doordat u over meer ruimte beschikt tegen dezelfde maandelijkse huur- of kostprijs. Hiermee bent u vaak in staat de kosten van een entresolvloer binnen een of twee jaar terug te verdienen.

Naast de kostenbesparing aspect van een entresolvloer biedt het u ook flexibiliteit zoals het toevoegen van een inpandig kantoor, werkplatform of gemakkelijk toegankelijke opslagruimte.

Entresolvloeren dienen altijd betrouwbaar en veilig te worden geïnstalleerd en afgebroken. Met jaren ervaring in monteren en demonteren is Fix’m het partij om u hierbij van dienst te zijn. Voor kwalitatieve entresolvloeren verwijzen wij u graag door naar ons partners.

Direct offerte opvragen