Fix'M

Legbordstellingen

legbord stelling 4 hoog

Legbordstellingen

Zijn palletstellingen te groot, of wilt u meer flexibiliteit dan zijn legbordstellingen waarschijnlijk een beter oplossing voor uw opslagbehoefte.

Doordat legbordstellingen relatief klein zijn is het mogelijk om uw warenhuis zeer efficiënt in te richten. Het is mogelijk verschillende clusters in te richten met specifieke productgroepen, of zelfs afgeschermde zones te creëren. Hierdoor is het mogelijk uw warenhuis zeer overzichtelijk in te richten.

Legbordstellingen zijn relatief gemakkelijk te verplaatsen, waardoor de flexibiliteit verder toeneemt. Heeft u regelmatig een ander inrichting nodig dan kunnen legbordstellingen een geschikt oplossing zijn.

Er zijn voor legbordstellingen ook een uitbreide range aan accessoires verkrijgbaar. Denk aan bakken, lades, verdelers en wanden. Hiermee is het mogelijk de inrichting volledig naar uw hand te draaien.

Legbordstelling zijn door de maat en flexibiliteit ideaal voor orderpicken. Door uw stellingen volledig in te richten op de eisen van uw business bespaart u tijd en daardoor geld.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het montage of demontage van legbordstellingen, dan bent u bij ons bij het juiste adres. Voor kwalitatieve goede legbordstellingen verwijzen wij u graag naar ons partners.

Direct offerte opvragen