Fix'M

Palletstellingen

Palletstelling dubbel uitgevoerd twee

Palletstellingen

Palletstellingen zijn voor veel organisaties het primaire opslagsysteem. Er zijn veel verschillende type (Denk bijvoorbeeld aan statische-, hoogbouw-, verrijdbare-, doorrol-, inrij- of pushback) stellingen die voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Uiteraard zijn de palletstellingen te variëren in grootte waarmee het bruikbaar is voor elke warenhuis.

Door palletstellingen goed in te richten zorgt u ervoor dat uw warenhuis overzichtelijker en daardoor efficiënter verloopt. Daarnaast verhoogt een goed ingerichte palletstelling ook voor dat de veiligheid binnen uw opslaglocatie wordt verhoogd.

Doordat palletstellingen zeer flexibel ingericht kan worden, bijvoorbeeld door aangepaste maat, afmetingen of draagvermogen is het een zeer handig alternatief ten opzichte van andere opslagoplossingen.  Dankzij de hoge draagkracht van palletstellingen hoeft u geen zorgen te maken omtrent het opslag van zwaar of middelzware goederen.

Met een goede palletstelling bespaart u ruimte, tijd en kosten. Door efficiënt gebruik te maken van beschikbare ruimte verhoogt u de snelheid waarmee orders kan worden afgerond en daarmee uw algemene productiviteit. Zijn palletstellingen te groot, of heeft u behoefte aan meer flexibiliteit, dan zijn legbordstellingen wellicht veel interessanter voor u.

Fix’m heeft ruime ervaring met montage en demontage van diverse palletstellingen. Wij werken nauw samen met ons partners om voor uw de best passende oplossing te realiseren.

Direct offerte opvragen